info@lyxparfym.se

Dolce Gabbana Parfym

Bästa dolce gabbana parfymer

Dolce Gabbana parfym Herr & Dam

Dolce Gabbana har många olika härliga parfymer för både damer och herrar. På denna sidan kan ni läsa om alla parfymerna som Dolce & gabbana erbjuder sina kunder. Ni hittar de lägsta priserna och även de allra bästa Dolce Gabbana parfymerna. Dolce Gabbana har ett brett utbud av parfymer för både män och kvinnor. Varje parfym är unik på sitt eget sätt och erbjuder något speciellt för kunden. Oavsett om det är en fräsch citrusdoft eller en söt blomdoft har Dolce Gabbana något som passar alla. Vi tror att ni kommer hitta den bästa Dolce Gabbana parfymen för just er. Sidan innehåller annonslänkar

K by Dolce & Gabbana EdT

K by Dolce & Gabbana EdT

K by Dolce & Gabbana EdT är en populär, prisvärd parfym från det kända modehuset Dolce & Gabbana. K by Dolce & Gabbana EdT finns i flaskor på 50 ml och 100 ml och har en ljuvligt söt och subtil doft som sitter kvar i flera timmar. Toppnoterna består av blodapelsin, citrus, enbär och siciliansk citron – perfekt för en energigivande citrusig explosion så fort du sprutar på den. Mittnoterna består av klarsalvia, geranium, peppar och lavendel för att ge den djup och komplexitet medan basnoterna av cederträ, patchouli och vetiver ger en varm jordnära doft som dröjer sig kvar även efter att doften försvunnit.

Finns i flera storlekar, bland annat 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter Blodapelsin, Citrus, Enbär; Siciliansk citron
 • Mellannoter Clary sage, Geranium, Kryddpeppar, lavendel
 • Basnoter Ceder, Patchouli, Vetiver
K by Dolce & Gabbana EdP

K by Dolce & Gabbana EdP

K by Dolce & Gabbana EdP Parfym är en lyxig och unik doft. Den är en kombination av fräscha och aromatiska noter och fångar essensen av det soliga Sicilien i sina toppnoter, med blodapelsin, citrus och enbär som leder till siciliansk citron, kardemumma och kryddig peppar för en pikant kick. Mittnoterna är en lockande blandning av salvia, geranium, fikonnektar och lavendel innan de avslutas med basnoter av cederträ, cypriololja, patchouli och vetiver för ett spännande djup. Denna verkligt lyxiga doft är förpackad i en sofistikerad flaska på 50 ml eller 100 ml, perfekt som present.

Finns i flera storlekar, bland annat 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter Blodapelsin, Citrus, Enbär; Siciliansk citron, Kardemumma, Kryddpeppar
 • Mellannoter Clary sage, Geranium, fikonnektar, lavendel
 • Basnoter Ceder, Cypriololja, Patchouli, Vetiver
Dolce & Gabbana The One For Men EdT

Dolce & Gabbana The One For Men EdT

The One For Men EdT från Dolce & Gabbana är den perfekta vardagsdoften till ett överkomligt pris. Den har snabbt blivit en populär doft tack vare sin maskulina doft och attraktiva förpackning. Toppnoterna i denna parfym består av bergamott, koriander och basilika, vilket skapar en träig doft som komplimenteras av mellannoterna som innehåller kardemumma, ingefära och neroli. Slutligen ger basnoterna av tobak, bärnsten och cederträ den här parfymen ett jordnära djup som garanterat kommer att hålla dig väldoftande hela dagen. Med sin beroendeframkallande kombination av kryddor, örter och träslag kommer denna doft att få dig att sticka ut från mängden.

Finns i flera storlekar, bland annat 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter Bergamott, Koriander, Basilika
 • Mellannoter Kardemumma, ingefära, neroli
 • Basnoter Tobak, ambra, ceder
Dolce & Gabbana The One For Men EdP

Dolce & Gabbana The One For Men EdP

The One For Men EdP är en intensiv, maskulin doft som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. Toppnoter av koriander, basilika och grapefrukt skapar en sofistikerad och uppfriskande doft, perfekt för den moderna mannen. Mittnoterna av ingefära och apelsinblomma ger en antydan av sötma och krydda till blandningen medan basnoterna av tobak, bärnsten och ceder ger den djup och värme. Denna fantastiska parfym har fått mycket beröm av sina kunder som har funnit den både attraktiv och långvarig. Vissa har till och med kommenterat att de får komplimanger när de bär den! Om du letar efter en fascinerande unik doft så är The One For Men EdP definitivt värd att överväga.

Finns i flera storlekar, bland annat 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter Koriander, Basilika, Grapefrukt
 • Mellannoter Ingefära, apelsinblom, grapefrukt
 • Basnoter Tobak, ambra, ceder
Dolce & Gabbana The One Intense EdP

Dolce & Gabbana The One Intense EdP

The one Intense EdP är en djup och intensiv blommig träig doft som perfekt blandar cypressens naturliga fräschör med en kryddig kardemumma som toppnot. Doftens hjärta är ljust och sött med noter av bergamott, cashmeran och salvia. I basen ger en blandning av labdanum, läder, patchouli och neroli en utsökt balans som dröjer sig kvar på huden hela dagen. Oavsett om du letar efter något speciellt för en romantisk kväll eller bara vill unna dig själv något unikt har The one Intense EdP allt. Dess fängslande doft kommer garanterat att vända många blickar mot dig. Så ge efter för frestelsen och skäm bort dig själv med denna överdådiga doft från Dolce & Gabbana.

Finns i flera storlekar, bland annat 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter Cypress, Kardemumma, Neroli
 • Mellannoter Benzion, Cashmeran, Clary sage
 • Basnoter Labdanum, Läder, Neroli, Patchouli
Dolce & Gabbana The One For Men Gold EdP

Dolce & Gabbana The One For Men Gold EdP

The One For Men Gold EdP är en mycket trevlig och långvarig parfym som har fått höga betyg av nöjda kunder. Dess toppnoter är koriander, basilika och grapefrukt, som omedelbart ger en fantastisk doft. Mittnoterna av ingefära, apelsinblomma och kardemumma ger en värmande touch till blandningen. Slutligen skapar basnoterna av tobak, bärnsten och ceder en träig doft som dröjer sig kvar hela dagen. Denna unika blandning skapar en oförglömlig doft som du sent kommer att glömma!

Finns i flera storlekar, bland annat 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter  Koriander, Basilka, Grapefrukt
 • Mellannoter Ingefära, Apelsinblom, Kardemumma
 • Basnoter Tobak, Ambra, Ceder
Dolce & Gabbana Intenso EdP

Dolce & Gabbana Intenso EdP

Intenso EdP är en perfekt balanserad maskulin doft från Dolce & Gabbana. Det är en sofistikerad doft som kombinerar toppnoter av basilika, geranium, lavendel och ringblomma med vattennoter för att skapa en uppfriskande öppning. Hjärtat av doften innehåller klarsalvia, hö, lera, moepelacord och tobak för en träig men ändå örtig känsla. I basen ger ambra, cypress, labdanum, mysk och sandelträ en omisskännlig elegans som håller hela dagen. Intenso EdP från Dolce & Gabbana är perfekt för alla män som värdesätter kvalitet och sofistikering i sina dofter.

Finns i flera storlekar, bland annat 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter Basilika, Geranium, Lavendel, Marigold, Vattennoter
 • Mellannoter Clary sage, Hö, Kli, Moepel accord, tobak
 • Basnoter Bärnsten, Cypress, Labdanum, Mysk, Sandelträ
Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP

Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP är en fräsch och modern doft från det ikoniska italienska modehuset Dolce & Gabbana. Skapad för män som vill sticka ut med sin stil, blandar denna energigivande doft toppnoter av mandarin och grapefrukt med mellannoter av enbär och havsvatten som kombineras för en akvatisk känsla. Basen består av ambra och mysk för en antydan till värme och sensualitet. Denna krispiga Eau de Parfum har fått mycket goda betyg från parfymentusiaster runt om i världen, vilket gör den till ett bra val om du letar efter något unikt samtidigt som du behåller klassisk sofistikering. Den håller länge på huden och kan användas både under dagen och natten, vilket gör den perfekt för alla tillfällen.

Finns i flera storlekar, bland annat 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter Mandarin, Grapefrukt
 • Mellannoter Enbär, Havsvatten
 • Basnoter Amberträ, Mysk

Dolce Gabbana Damparfym

Dolce & Gabbana Light Blue EdT

Dolce & Gabbana Light Blue EdT

Light Blue EdT är en mycket lätt och luftig parfym med en blommig, fruktig och lätt träig doft. Doften är perfekt för alla tillfällen: från stranden till kontoret. Den börjar med citrusnoter av citron och äpple som blandas med söta blommor som jasmin och vit ros. När den torkar upp försvinner friskheten och ger plats åt en jordig bas av bärnsten, cederträ och mysk som ger en bestående effekt på huden. Light Blue EdT är en lätt bärbar doft som gör att du känner dig uppfriskad hela dagen. Med sin unika kombination av noter kommer Light Blue EdT garanterat att bli din favoritdoft i sommar!

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Bellflower, Ceder, Siciliansk citron, Äpple
 • Mellannoter Bambu, Jasmin, Vit ros
 • Basnoter Bärnsten, Ceder, Mysk
Dolce & Gabbana L´Imperatrice EdT

Dolce & Gabbana L´Imperatrice EdT

L´Imperatrice EdT är en verkligt speciell och unik doft skapad av Dolce & Gabbana. Med noter av bland annat vattenmelon, rabarber och violblad är denna doft perfekt för vardag och tillfällen. Den har en måttlig livslängd som håller i ungefär 8 timmar men kan hålla längre om den läggs i lager med andra dofter eller appliceras mer frikostigt. Denna prisvärda damparfym finns också i två praktiska storlekar – 50 ml och 100 ml – för att passa olika behov. Du kan spraya den på dina pulspunkter som handleder, hals eller bakom öronen för att njuta av dess sanna skönhet.

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Rabarber, Kiwi, Rosa peppar
 • Mellannoter Vattenmelon, Jasmin, Cyklamen
 • Basnoter Citronträd, Mysk, Sandelträ
Dolce & Gabbana Dolce Lily EdT

Dolce & Gabbana Dolce Lily EdT

Dolce Lily EdT är en oförglömlig feminin doft. Den öppnar med fräscha toppnoter av passionsfrukt, bergamott och citron som gnistrar som solsken och fyller luften med en söt men syrlig doft. Mittnoterna av rosa liljeackord och rosenblad skapar en mjuk blombukett medan basnoterna av mysk, sandelträ och vanilj avrundar doften med en varm krämighet. Med sina ljusa citrusackord och milda blommor är denna parfym perfekt för alla tillfällen!

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Passionsfrukt, Bergamot, Citron
 • Mellannoter Rosa liljeackord, Ros
 • Basnoter Mysk, Sandelträ, Vanilj
Dolce & Gabbana Dolce Rose EdT

Dolce & Gabbana Dolce Rose EdT

Dolce Rose EdT är en populär doft som är älskad av många. Den har fått höga betyg och goda recensioner för sin unika blandning av topp-, mellan- och basnoter. Toppnoterna i Dolce Rose EdT inkluderar grönt äpple, mandarinapelsin och röda vinbär som skapar en uppfriskande upplevelse från första sprayen. Mittnoterna samlar magnolia, majrosa, klassisk ros och vit persika för att sätta ihop en delikat men ändå fängslande doft som är perfekt för alla tillfällen. Basnoterna ger en jordig myskdoft med nyanser av sandelträ och vit trä för att avrunda denna eleganta parfym. Dolce Rose EdT är det perfekta valet för alla som söker en oemotståndlig blommig doft som lämnar ett bestående intryck. Med en utsökt blandning av topp-, mellan- och basnoter kommer den garanterat att behaga dig.

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Grönt äpple, Mandarinapelsin, Röda vinbär
 • Mellannoter Magnolia, May-ros, Ros, Vit persika
 • Basnoter Mysk, Sandelträ, Vitt trä
Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love EdT

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love EdT

Light Blue Italian Love EdT är den perfekta förföriska parfymen för ett speciellt tillfälle. Den har en sensuell, men ändå feminin doft som garanterat kommer att dra till sig uppmärksamhet. När du först sprutar den på din hud möts du av toppnoter av krispigt Granny smith-äpple och italiensk citron. Dessa söta, citrusdofter smälter sömlöst in i mellannoter av Ambretta och Sambac jasmin med en antydan av vit ros. Slutligen sammanförs alla dessa härliga noter med basnoter av bärnsten, sandelträ, jungfruceder och vit mysk. Light Blue Italian Love EdT är verkligen en oförglömlig doft som får dig att känna dig oemotståndligt attraktiv!

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Granny smith äpple, Italiensk citron
 • Mellannoter Ambretta, Sambac- jasmin, Vit ros
 • Basnoter Bärnsten, Sandelträ,Virginiansk ceder, Vit mysk
Dolce & Gabbana Dolce EdP

Dolce & Gabbana Dolce EdP

Dolce EdP är en utsökt, långvarig doft med en lekfull och sensuell personlighet. Den kännetecknas av sina livliga toppnoter av neroli och papayablomma, som ger plats åt de ömma och romantiska hjärtnoterna av narcissus, amaryllis och vattenlilja. Basen ger djup och karaktär till doften med kashmir och mysk. Denna oemotståndliga doft är perfekt för alla tillfällen och årstider eftersom den fångar femininitet i alla dess former. oavsett om du går ut på stan eller njuter av en lugn kväll hemma kommer denna parfym att få dig att känna dig som en självsäker modern kvinna som inte känner några gränser!

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Neroli, Papayablomma
 • Mellannoter Narciss, Amaryllis, Näckros
 • Basnoter Kashmir, Mysk
Dolce & Gabbana Light Blue Forever EdP

Dolce & Gabbana Light Blue Forever EdP

Light Blue Forever EdP är en vacker och sensuell parfym med höga betyg. Det är en intensiv, lysande och sofistikerad doft som får bäraren att känna sig glamourös. Dess toppnoter är blodapelsin, citron och grönt äpple som skapar en härlig öppning av doften. Mittnoterna består av apelsinblomma, vita blommor för ett hjärta fyllt av sötma och kvinnlighet. Slutligen ger basnoterna av kashmir, ceder och vit mysk värme och elegans för att göra detta till en verkligt oförglömlig doft. Light Blue Forever EdP är perfekt för alla tillfällen för att få dig att känna dig speciell!

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Blodapelsin, Citron, Grönt Äpple
 • Mellannoter Apelsinblomma, Vita blommor
 • Basnoter Caschmeran, Ceder, Vit mysk
Dolce & Gabbana The One Gold EdP

Dolce & Gabbana The One Gold EdP

The One Gold EdP är en modern och fängslande doft som är perfekt för alla tillfällen. Toppnoterna av italiensk mandarin, plommon och rosa peppar ger den en spännande start medan mellannoter av jasmin, liljekonvalj och ros gör den sofistikerad. Slutligen ger basen av patchouli, vanilj och vit mysk djup åt denna inbjudande doft. Med sin snygga flaska och goda recensioner från kunderna kommer The One Gold EdP garanterat att bli en favorit i alla parfymsamlingar. Ge dig själv eller någon speciell The One Gold Eau de Parfum idag!

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Italiensk mandarin. Plommon, Rosa peppar
 • Mellannoter Jasmin, Liljekonvaj, Ros
 • Basnoter Patchouli, Vanilj, Vit mysk
Dolce & Gabbana Dolce Garden EdP

Dolce & Gabbana Dolce Garden EdP

Dolce Garden EdP är en riktig klassiker från Dolce & Gabbana. Kombinationen av topp-, mellan- och basnoter skapar en unik doft som är både fräsch och upplyftande. Magnolia och mandarinapelsin blandas ihop för att skapa en söt, citrusartad doft medan neroli ger en exotisk touch. Frangipani, kokosnöt och ylang ylang kombineras till ett blommigt hjärta med inslag av sötma och kvinnlighet. Slutligen ger basen av absolut vanilj, mandelmjölk och sandelträ djup och sensualitet till denna doft. Denna vackra parfym har något för alla – den är tillräckligt lätt för att kunna bäras under dagen men har ändå tillräckligt lång hållbarhet för att hålla sig genom kvällsevenemang.

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Magnolia, Mandarinapelsin, Neroli
 • Mellannoter Frangipani, Kokos, Ylang ylang
 • Basnoter Absolut vaninj, Mandelmjölk, Sandelträ
Dolce & Gabbana The only one EdP

Dolce & Gabbana The only one EdP

The only one EdP är en unik doft med en blandning av fräscha citrusnoter och varma blommiga noter. Dess toppnoter av apelsin, bergamott och viol kombineras för att skapa en uppfriskande öppning. Mittnoterna av apelsinblomma, iris, kaffe, päron och ros ger doften en söt och romantisk karaktär. Slutligen ger basnoterna av karamell, vanilj och patchouli en rik sensualitet som dröjer sig kvar på huden. The only one EdP är en intensiv men också lättsam parfym som kan bäras dag som natt.

En ganska ny parfym som lanserades först 2018. Den vart väldigt populär direkt och har fått många positiva kommentarer.

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Magnolia, Mandarinapelsin, Neroli
 • Mellannoter Frangipani, Kokos, Ylang ylang
 • Basnoter Absolut vanilj, Mandelmjölk, Sandelträ
Dolce & Gabbana Intense EdP

Dolce & Gabbana Intense EdP

Intense EdP erbjuder en berusande och förförisk blandning av de finaste ingredienserna. Toppnoter av grön mandarin och neroli skapar en ljus och fräsch introduktion till denna parfym. När den gradvis utvecklas kommer apelsinblomma, tuberos och söt marshmallow fram med sin fulla kraft. Slutligen ger basnoter av sandelträ en varm, mysig avslutning som dröjer sig kvar i timmar efter applicering. Intense EdP är perfekt för alla som gillar en intensiv doft som förflyttar dem till exotiska länder.

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Apelsin, Bergamott, Viol
 • Mellannoter Apelsinblomma, Iris, Kaffe, Päron, Ros
 • Basnoter Kola, Vanilj, Patchouli
Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense EdP

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense EdP

Light Blue Eau Intense EdP är en härlig, intensiv parfym som erbjuder en unik blandning av frukt och blommor. Vid första sprayen kommer du att märka noter av citron och grönt äpple för en lätt men söt doft. I hjärtat av denna doft finns jasmin och ringblomma för en delikat blommig doft. Slutligen ger basnoter av mysk och amberwood en jordnära finish för att avrunda doften.

Light Blue Eau Intense EdP har fått mycket positiva recensioner från både män och kvinnor. Den intensiva men ändå subtila doften kommenteras ofta som perfekt för alla tillfällen – oavsett om det är under dagen eller natten. Dessutom har recensenterna gett denna doft höga betyg när det gäller livslängden.

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Citron, Grönt äpple
 • Mellannoter Jasmin, Marigold
 • Basnoter Mysk, Amberträ
Dolce & Gabbana The Only One intense EdP

Dolce & Gabbana The Only One intense EdP

The Only One intense EdP är perfekt för dem som vill göra ett uttalande. Toppnoterna är härligt saftiga och ljusa, med grönt äpple och italiensk mandarin som ger doften en uppfriskande öppning. Neroli skapar en lätt blommig underton som ger denna parfym en unik twist. Mittnoter av apelsinblomma, jasmin och kokosnöt kombineras för att skapa en söt, krämig bukett som lockar sinnena. Slutligen ger basnoter av cederträ, kashmirträ och vanilj ett lugnande djup som hjälper till att förankra doften. Denna doft är perfekt för alla som vill sticka ut vid alla tillfällen.

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Grönt äpple, Italiensk mandarin, Neroli
 • Mellannoter Apelsinblomma, Jasmin, Kokos
 • Basnoter Ceder, Kaschmirträ, Vanilj
Dolce & Gabbana The One EdP

Dolce & Gabbana The One EdP

The One EdP är en modern och sofistikerad doft som fångar essensen av kvinnlighet, styrka och elegans. Med sin blandning av fruktiga toppnoter som bergamott, litchi, mandarinapelsin och persika fångar den omedelbart din uppmärksamhet med sin lätta men ändå fängslande doft. När den utvecklas till mellannotens blandning av jasmin, lilja, liljekonvalj och plommon fördjupas du i en förtrollande blommig bukett som är både delikat och lockande. De varma basnoterna av bärnsten, mysk, vanilj och vetiver avslutar denna unika doft för ett oförglömligt kvardröjande intryck.

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Bergamott, Litchi, Mandarinapelsin, Persika
 • Mellannoter Jasmin, Lilja, Liljekonvalj, Plommon
 • Basnoter Bärnsten, Mysk, Vanilj, Vetiver
Dolce & Gabbana Pour Femme EdP

Dolce & Gabbana Pour Femme EdP

Pour Femme EdP är en söt och varm doft som är perfekt för vardagsbruk. Dess toppnoter av neroli, hallon och mandarin ger den en fräsch explosion av friskhet, medan dess mellannoter av jasmin och apelsinblomma ger en subtil blommig doft. Basnoterna av marshmallow, vanilj, sandelträ och heliotrop ger den perfekta balansen med sin mysiga sötma och krämiga värme. Dolce Gabbana Pour Femme EdP är en inbjudande doft som får dig att känna dig som om våren har sprungit ut oavsett vilken tid på året! Oavsett om du vill piffa upp din kontorsgarderob eller helt enkelt vill dofta fantastiskt hela dagen är detta det perfekta valet för dig.

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Neroli, Hallon, Tangerin
 • Mellannoter Jasmin, apelsinblomma
 • Basnoter marschmallow, vanilj, sandelträ, heliotrop
Dolce & Gabbana Dolce Shine EdP

Dolce & Gabbana Dolce Shine EdP

Dolce Shine EdP är en fantastisk doft som passar perfekt för alla tillfällen. Med sina lätta och uppfriskande toppnoter av grapefrukt, kvitten och mango i kombination med de exotiska mellannoterna av apelsinblomma, havssalt, jasmin, ozonianotes, solnoter och mango kommer du att göra ett intryck var du än går. Basnoterna av sandelträ, vit mysk och vit trä ger en varm finish som dröjer sig kvar på din hud hela dagen. Oavsett om det är på kontoret eller en kväll på stan är denna Dolce Gabban-parfym ett prisvärt sätt att sätta lite glitter på din vardag.

Finns i flera storlekar, bland annat 30, 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter Grapefrukt, Kvitten, Mango
 • Mellannoter Apelsinblomma, Havssalt, Jasmin, Ozoniska noter, Solnoter, Mango
 • Basnoter Sandelträ, Vit mysk, Vita skogar

Om Dolce Gabbana parfymer

Dolce & Gabbana grundades 1985 av Domenico Dolce och Stefano Gabbana. Sedan starten har varumärket bara blivit populärare och populärare med tiden. De är nu ett stort modehus som är kända över hela världen för sin glamour och lyx.

Dolce & Gabbana är välkända för sina ikoniska plagg som leopardklänningen, korsettklänningen och bustier. Varje plagg har utformats med omsorg för att utstråla sofistikering och elegans samtidigt som de är bekväma att bära. Deras klädlinjer presenteras ofta i högprofilerade tidningar och på catwalkbanor runt om i världen. Dolce & Gabbana har också ett brett utbud av accessoarer, inklusive skor, handväskor, smycken, solglasögon och mycket mer som kompletterar varje look. Men framförallt så erbjuder de en väldigt många riktigt bra parfymer. Dessa signaturdofter är tidlösa och lyxiga, perfekta för alla tillfällen. Dolce & Gabbana har en doft för varje humör, från lätt och luftig till mörk och mystisk. På det hela taget är Dolce & Gabbana ett ikoniskt modehus som erbjuder unika produkter med en sofistikerad touch. Det kommer garanterat att bli ditt favoritmärke när det gäller lyxigt mode!

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

När grundades Dolce & Gabbana?

Dolce & Gabbana grundades 1985.

Vad är speciellt med deras parfymer?

Deras signaturdofter är tidlös och lyxig, perfekt för alla tillfällen. Dolce & Gabbana har en doft för varje humör, från lätt och luftig till mörk och mystisk.