info@lyxparfym.se

Karl Lagerfeld Parfym

Bästa Karl Lagerfeld parfymer

Karl Lagerfeld parfym Herr & Dam

Karl Lagerfeld erbjuder parfymer för både herrar och damer. Det är parfymer som blivit väldigt uppskattade då de både håller en hög kvalitet, samtidigt som priset är klart köpvärt. Vi tycker att parfymerna passar både bra som en present till någon kär eller till sig själv. Vi har provat flera av parfymerna själva och är väldigt nöjda över både dofterna och hållbarheten. På denna sida hittar ni alla Karl Lagerfeld parfymer till det lägsta priset som vi har hittat. Vi hoppas att ni hittar den bästa Karl Lagerfeld parfymen för just dig. Sidan innehåller annonslänkar.

Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic

Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic

Lagerfeld Classic är en sofistikerad, tidlös doft skapad av den ikoniska designern Karl Lagerfeld. Den har toppnoter av aldehyder, bergamott, muskot, apelsin och dragon. Dessa uppfriskande dofter förenas för att bilda en doft som garanterat kommer att behaga. Därefter på doftpyramiden kommer mellannoter av cederträ, jasmin, iris, patchouli, ros, sandelträ och tobak. Basnoterna innehåller bärnsten, mysk, ek, tonkaböna och vanilj för en kvardröjande finish som varar hela dagen. Denna herrparfym är väldigt populär och vi tycker om de härliga dofterna.

Finns i flera storlekar, bland annat 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter – Aldehyder, bergamott, muskot, apelsin, dragon
 • Mellannoter – Cederträ, jasmin, iris, patchouli, ros, sandelträ och tobak
 • Basnoter – Ambra, mysk, ek, tonkabönor och vanilj
Karl Lagerfeld Bois De Vetiver

Karl Lagerfeld Bois De Vetiver

Karl Lagerfeld Bois De Vetiver är den perfekta doften för alla som söker en djärv och modern doft. Denna parfym kombinerar toppnoter av blodapelsin, grapefrukt och mynta för att skapa en uppfriskande doft som garanterat kommer att få folk att vända på huvudet. Mittnoterna av vetiver, geranium och ros skapar en jordig, blommig doft som är både fängslande och mystisk. Slutligen ger basnoterna av patchouli, mysk och ambroxan en varm myskig finish som dröjer sig kvar på huden hela dagen. Karl Lagerfeld Bois De Vetiver är verkligen en unik blandning av dofter som får dig att sticka ut från mängden i alla sammanhang.

Finns i flera storlekar, bland annat 50 och 100ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter – Blodapelsin, Grapefrukt och Mynta
 • Mellannoter – Vetiver, Geranium och Ros
 • Basnoter – Patchouli, Mysk och Ambroxan
Karl Lagerfeld Bois De Yuzu

Karl Lagerfeld Bois De Yuzu

Parfymen Bois De Yuzu från Karl Lagerfeld är en unik och fängslande doft som garanterat kommer att lämna ett intryck. Den har toppnoter av bergamott, grapefrukt, ingefära, mandarinapelsin, mynta, rosmarin och yuzu för en uppfriskande explosion av citrusdoft. Mittnoter av muskotnöt ger ett jordnära djup som rundar av doften. I basen finns mossa och papyrus för en träig basnot som dröjer sig kvar på huden. Bois De Yuzu är utformad som en manlig doft och är perfekt för alla män som älskar klassiska dofter med moderna influenser.

Finns i flera storlekar, bland annat 50 och 100ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter: Bergamott, Grapefrukt, Ingefära, Mandarinapelsin, Mynta, Rosmarin, Yuzu
 • Mellannoter: Muskot
 • Basnoter: Mossa, Papyrus
Karl Lagerfeld New York Mercer Street

Karl Lagerfeld New York Mercer Street

En fantastisk parfym från Karl Lagerfeld är denna New York Mercer Street. Den har fått väldigt många goda omdömen från kundrecensioner. Denna parfym är elegant, sofistikerad och distinkt maskulin. Toppnoterna i New York Mercer Street innehåller en kombination av basilika, lime och vitpeppar för att ge en syrlig start. Mittnoterna består av geranium, rabarber och vattenjasmin för en blommig touch. Slutligen innehåller basnoterna myskvetiver och vit trä för en jordnära avslutning. Dessa noggrant utformade dofter gör New York Mercer Street perfekt att ha på sig under kvällar eller viktiga tillfällen.

Finns i flera storlekar, bland annat 60 och 100ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter: Basilika, Kalk, Vitpeppar
 • Mellannoter: Geranium, Rabarber, Vattenjasmin
 • Basnoter: Mysk, Vetiver, Vita skogar
Karl Lagerfeld Pour Homme

Karl Lagerfeld Pour Homme

Karl Lagerfeld Pour Homme är en populär och myskcet uppskattad parfym. Det är en sofistikerad blandning av livliga toppnoter, fängslande mellannoter och förföriska basnoter. Det första intrycket skapas av fräschheten från lavendel och mandarinapelsin, som omedelbart ger energi och uppfriskning. I hjärtat ligger en komplex kombination av grönt äpple och viol som ger plats åt kvardröjande ambra och sandelträ i nedtorkningen. Detta aromatiska elixir kommer garanterat att lämna ett oförglömligt intryck på din omgivning!

Finns i flera storlekar, bland annat 50 och 100ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter: Lavendel, Mandarinapelsin
 • Mellannoter: Grönt äpple, Viol
 • Basnoter: Bärnsten, Sandelträ
Karl Lagerfeld For Her

Karl Lagerfeld For Her

Karl Lagerfeld For Her parfym är det perfekta valet för alla kvinnor som älskar en god doft.

Parfymen har toppnoter av persika och citron, mellannoter av magnolia, ros och frangipani samt basnoter av mysk, bärnsten och träiga noter. Alla dessa dofter kombineras för att skapa en utsökt doft som är både delikat och fängslande. Kvinnor runt om i världen har lovordat denna doft eftersom den är lätt men ändå långvarig. Lagerfeld har också sina kunder i åtanke när de skapade sitt sortiment av parfymer eftersom de är prisvärda jämfört med andra designermärken på marknaden. Detta innebär att du kan få tag på en väldoftande parfym utan att behöva spendera alltför mycket pengar.

Finns i flera storlekar, bland annat 25 och 45ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter: Persika och citron
 • Mellannoter: Magnolia, ros och frangipani
 • Basnoter: Mysk, ambra och träiga noter
Karl Lagerfeld Fleur De Pecher

Karl Lagerfeld Fleur De Pecher

Karl Lagerfeld Fleur De Pecher är en feminin, blommig doft som fångar Karl Lagerfelds unika, lättsamma anda. Den erbjuder en oemotståndlig kombination av krispigt päron och yuzu i kombination med en bukett av persikoblommor och jasmin i hjärtat. I basen finns varm mysk och träiga noter för att fullborda denna fängslande doft. Karl Lagerfeld Fleur De Pecher är perfekt för vardagsbruk och kommer garanterat att ge dig en självsäker och moderiktig känsla. Med sin lockande doft är det inte konstigt varför detta har blivit en av Karl Lagerfelds mest populära dofter.

Finns i flera storlekar, bland annat 50 och 100ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter: Päron och Yuzu
 • Mellannoter: Persikoblomma och Jasminthe 
 • Basnoter: Mysk och Trä
Karl Lagerfeld Fleur De Murier

Karl Lagerfeld Fleur De Murier

Karl Lagerfeld Fleur De Murier är en elegant doft, idealisk för alla kvinnor som vill göra ett uttalande. Dess toppnoter av apelsin, hallonblad och röda vinbär ger den en söt och fruktig doft som är fräsch och livlig. Mittnoterna av apelsinblomma, björnbärsblomma, liljekonvalj och viol ger komplexitet till doften och ger en blommig bukett som är mjuk men ändå fängslande. Slutligen skapar basnoterna av bärnsten, mysk, sandelträ och vanilj en varm finish som dröjer sig kvar på huden hela dagen. En mycket uppskattad damparfym från Karl Lagerfeld.

Finns i flera storlekar, bland annat 25 och 45ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter: Apelsin, Hallonblad, Röda vinbär
 • Mellannoter: Apelsinblomma, Blackberry Blossom, Liljekonvalj, Viol
 • Basnoter: Bärnsten, Mysk, Sandelträ, Vanilj
Karl Lagerfeld Paris Saint Guillaume

Karl Lagerfeld Paris Saint Guillaume

Karl Lagerfeld Paris Saint Guillaume är en damparfym som är mycket uppskattad och prisvärd. Den har blivit en av de mest populära dofterna på marknaden med sin unika blandning av toppnoter som grapefrukt, mandarin och violblad. Dess mellannoter inkluderar gardenia, jasmin och ros, som alla skapar en delikat men ändå kraftfull doft. För att avsluta doften användes mysk, patchouli och sandelträ i basnoterna för att ge en intensiv men behaglig doft som håller hela dagen. Med dessa element kombinerade i en utsökt doft är Karl Lagerfeld Paris Saint Guillaume perfekt för alla tillfällen.

Finns i flera storlekar, bland annat 25 och 45ml

För vem : Damparfym

 • Toppnoter: Grapefrukt, Mandarinapelsin, Violblad
 • Mellannoter: Gardenia, Jasmin, Ros
 • Basnoter: Mysk, Patchouli, Sandelträ

Om Karl Lagerfeld parfymer

Karl Lagerfeld är en känd tysk designer och hans modehus har blivit känt för sina lyxiga parfymer. Karl Lagerfelds doftsortiment återspeglar den moderna, urbana stil som kännetecknar hans klädlinje. Parfymerna har noter av citrus, träiga och söta aromer med inslag av kryddor och frukter- Den första Karl Lagerfeld-doften lanserades 1975 och idag finns det många versioner tillgängliga för både kvinnor och män. För kvinnor finns dofterna i blommiga, fruktiga, chypre eller orientaliska varianter medan maskulina dofter finns i fougere eller träiga former. Alla parfymer från Karl Lagerfeld kombinerar sofistikerade ingredienser för att skapa unika dofter som speglar varje individ.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Vem är målgruppen för Karl Lagerfelds dofter?

Personer som uppskattar lyxiga produkter och moderna stilar kommer sannolikt att hitta något de gillar i detta sortiment.

Vad kostar en Karl Lagerfeld parfym?

En parfym från Karl Lagerfeld kostar i regel runt 4-500 kronor.