info@lyxparfym.se

Bästa BB Cream

BB cream Bäst i test 2024

Bästa BB Cream 2024

Det bästa med en BB Cream är att det är både en foundation och en dagkräm i ett. Man kan enkelt säga att en BBB cream är en dagkräm som är färgad som har många fördelar. Några av fördelarna med en BB Cream är att den kommer att både vårda din hud och samtidigt göra den slätare och snyggare. Vilken BB Cream man ska välja kan dock vara svårt och med vår hjälp så tror vi att ni kommer hitta den bästa CC creamen för just er. Sidan innehåller annonslänkar.

Bästa bb cream
Garnier Skin Perfector

Garnier Skin Perfector

Denna BB Cream har allt du kan tänka dig behöva, samtidigt som priset är väldigt lågt. Det är en BB Cream som passar lika bra till torr, fet eller normal hy. Den har ett UV filter samtidigt som den återfuktar på ett effektivt sätt. Att den även korrigerar både orenheter och trötthetstecken är ju ett stort plus. Vi vart väldigt positivt överaskade av denna prisvärda BB Cream från Garnier. Den finns i både light och medium att välja mellan.

 • Bästa BB Cream
 • Cirka pris 110kr
 • 5/5
Holika Holika Clearing Petit BB Cream

Holika Holika Clearing Petit BB Cream

Den bästa BB cream för ljus hy är denna Clearing Petit från Holika Holika. Den har förutom vårat omdöme även fått väldigt goda recensioner från andra kunder som köpt denna produkt. Den är utvecklat främst för ljus och lite fet hy. Men fungerar även väldigt bra på en mera kombinerad hy. Den har en solskyddsfaktor på 30 som kommer att hjälpa dig att skydda huden mot strålning. Den var väldigt enkel att applicera och ger snabbt ett snyggt resultat.

 • Bästa BB cream för ljus hy
 • Cirka pris 99kr
 • 5/5
Dr Brandt Flexitone BB Cream

Dr Brandt Flexitone BB Cream

Vi vart mest imponerad över Dr Brandt Flexitone BB Cream när det gäller den bästa BB Cream för mogen hud. Denna passar perfekt för en lite äldre hud då den motverkar ålderstecken samtidigt som den även stödjer upp kollagenet. Den har en stabil solskyddsfaktor 30 som hjälper mot uv strålning. Krämen är både återfuktande och döljer även tråkiga ytor. Den är enkel att applicera samtidigt som den flyter ut och jämnar till ojämnheter på ett bra sätt. Vi vart väldigt nöjda när vi provade denna och hoppas att även ni kommer bli imponerade av den.

 • Bästa BB Cream för mogen hud
 • Cirka pris 399 kr
 • 5/5
IsaDora BB Beaty Balm Cream

IsaDora BB Beaty Balm Cream

Här har vi en riktigt bra BB Cream för torr hy. Den tillför fukt på ett mycket bra sätt samtidigt som den kommer att jämna ut hudtonen på dig. Den är enkelt att applicera och kommer att få dig att känna dig fräsch hela dagen. Resultatet blir en snygg finish med en bra glow, precis så som man vill ha det. Den har en lång hållbarhet och skyddar även mot solen med en SPF på 30. Då den är berikad med extrakt från bland annat lärkträ så kommer även vattenförlusten att minska och dina linjer kommer att reduceras.

 • Bästa BB Cream För torr hy
 • Cirka pris 159 kr
 • 4,9/5
Holika Holika Holi Pop BB Cream

Holika Holika Holi Pop BB Cream

En mycket prisvärd BB Cream för fet hy. Den förhindrar att hyn får en tråkig fet glans under hela dagen. Den appliceras enkelt på hyn med hjälp av en svamp och resultatet blir riktigt bra. Du slipper en fet och stressad hy och får istället en fräsch och fin hy. Den har en solskyddsfaktor 30 som skyddar mot bland annat UV strålning. Många har problem med en lite fetare hy och då kan detta vara ett bra alternativ om man söker efter en BB cream.

 • Bästa bb cream för fet hy
 • Cirka pris 119 kr
 • 4,9/5
Bareminerals Prime

Bareminerals Prime

En riktigt bra BB Cream för bland annat Acne. Detta då den är väldigt bra på att minska synligheten på diverse ojämnheter så som acne och andra hudproblem. Den har ett bra solskydd på SPF30 som hjälper till att skydda huden mot UV strålar. Den motverkar även torrhet och minimerar risken av förstorade porer. Den lätt färgade formulan är enkel att applicera och ger ett snabb och snyggt resultat.

 • Bästa BB Cream för acne
 • Cirka pris 429kr
 • 4,9/5
Pierre Rene BB Cream Glow touch

Pierre Rene BB Cream Glow touch

Här har vi en riktigt bra BB Cream med GLow från Pierre Rene. Det är en kvalitets BB Cream som har en mycket bra täckförmåga. Den skyddar även huden mot de skadliga UVB och UVA strålarna. Den ger ett mycket trevligt glow som håller hela dagen. Den finns i tre olika nyanser att välja mellan och man kan enkelt applicera den med en borste, fingrar eller med en svamp. Oavsett så blir resultatet fantastiskt fin. En annan fördel är att denna produkt är tillverkad med en vegansk formula.

 • Bästa BB Cream med glow
 • Cirka pris 399kr
 • 4,8/5

Vad är en BB Cream?

BB Cream står för beauty balm och är en blandning av hudvård, makeup och solskydd i ett. Den är utformad för att ge huden en omedelbar boost av fukt samtidigt som den ger täckning och skydd. BB Creams jämförs ofta med foundations och tonade fuktighetskrämmar eftersom de ger färgkorrigering och täckning, men är vanligtvis mycket lättare än traditionella stiftelser. BB Creams innehåller också vanligtvis hudförbättrande ingredienser som antioxidanter, vitaminer och naturliga extrakt för att ge huden näring samtidigt som de ger täckning.

BB Creams finns i en mängd olika nyanser och formuleringar som är anpassade till olika hudtyper. De med fet hud kan välja en matterande formula som kontrollerar glans, medan de med torr hud kan välja en återfuktande formula för att hjälpa till att ge näring och fylla på huden.

BB Creams är utformade för att ge en allt-i-ett-lösning för dem som vill ha täckning, skydd och återfuktning i ett enkelt steg. De är också idealiska för personer som är på språng eftersom de vanligtvis kräver minimal ansträngning för att applicerar och ger alla fördelarna med en traditionell hudvårds-, smink- och solskyddsrutin i ett enda steg.

BB Creams är perfekta för dem som vill ha ett enkelt och smidigt sätt att se bra ut utan att offra hudens hälsa. Genom att välja en BB Cream kan du få allt du behöver av din skönhetsrutin i ett enda enkelt steg.

Köpguide BB Cream

När du ska köpa en BB Cream finns det några saker att tänka på. Innan du gör ditt köp, se till att du läser etiketten för att se om det finns några ingredienser som kan orsaka irritation och välj formuleringar med naturliga ingredienser. Leta dessutom efter formuleringar som erbjuder ett bra skydd mot både UVA- och UVB-strålar. Det är också det är viktigt att välja en nyans som matchar din hudton. BB Creams finns i många olika nyanser, så välj en som matchar din hudton eller är något ljusare för att få maximal täckning. Slutligen, se till att du testar produkten på din hud innan du köper den, eftersom det ger dig en uppfattning om hur produkten ser ut och känns på din hud.

Med dessa enkla tips kan du hitta den perfekta BB Cream för din hudtyp och dina behov.

Återfuktning – Om du har torr eller uttorkad hud är en fuktgivande BB Cream det perfekta valet. Dessa formuleringar är vanligtvis tjockare än andra BB-krämer och innehåller ingredienser som hyaluronsyra, sheasmör, ceramider och naturliga extrakt som hjälper till att ge huden näring och fylla på.

Kvalitet – När det gäller BB Creams är kvaliteten avgörande. Välj formuleringar som innehåller en blandning av vitaminer, antioxidanter och andra hudförbättrande ingredienser. Vissa av de bästa BB-cremerna är till och med formulerade med SPF för att ge skydd mot UV-strålar.

Pris – BB Creams varierar i pris beroende på märke och formulering. I allmänhet, kan du räkna med att betala mellan 100 och 300 kronor för en bra BB-kräm.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Vad är en BB Cream?

BB Cream står för beauty balm och är en blandning av hudvård, makeup och solskydd i ett. Den är utformad för att ge huden en omedelbar boost av fukt samtidigt som den ger täckning och skydd.

Vilka ingredienser ska jag leta efter i min BB Cream?

Leta efter formuleringar som innehåller en blandning av vitaminer, antioxidanter och andra hudförbättrande ingredienser. Vissa av de bästa BB-krämerna har även SPF för att ge skydd mot UV-strålar.