info@lyxparfym.se

Blå hårfärg

blå hårfärg Bäst i test 2024

Bästa blåa hårfärgen 2024

Om du letar efter en unik hårfärg är blått definitivt rätt val. Vi har provat flera märken av blå hårfärgningsmedel och valt ut de som vi tycker är bäst. På vår sida om de bästa blå hårfärgerna kan du läsa både recensioner och få nya idéer om vilken blå nyans du ska prova. Det finns flera olika blå hårfärger som passar barn väldigt bra.

Manic Panic Classic Creme Rockabilly Blue

Manic Panic Classic Creme Rockabilly Blue

Manic Panic Classic Creme Rockabilly Blue är en livlig, djupblå färg för dig som vill ha en klassisk retrolook. Den håller i veckor och är perfekt för att skapa djärva statement-looks. Produktens unika formula gör att den fungerar på alla hårtyper. Man bör bleka eller tona håret ett par nyanser innan för bästa resultat.

 • 5/5
 • Livlig blå färg
 • Bra resultat
Loreal Paris Preference Vivids Blue Black

Loreal Paris Preference Vivids Blue Black

Loreal Paris Preference Vivids Blue Black är en djupt blåsvart färg som är speciellt utformad för att ge maximal intensitet och glans. Till skillnad från andra blå nyanser har den här ett intensivt färgdjup som håller längre. Den innehåller också speciella balsam som skyddar ditt hår under färgningsprocessen och gör att det ser glansigt och friskt ut.

 • 4,9/5
 • 8 veckor
 • Bra betyg
Manic Panic Classic Creme Atomic Turquoise

Manic Panic Classic Creme Atomic Turquoise

Manic Panic Classic Creme Atomic Turquoise är en djup, livlig blå nyans som ger en iögonfallande färgklick till varje look. Den är perfekt för att skapa en edgy punkrock-stil eller helt enkelt för att göra ett statement med ditt hår. Den krämiga formulan är lätt att applicera och passar bäst till ljusblont eller förblekt hår.

 • 4,9/5
 • Bra resultat
 • Goda omdömen
Schwarzkopf Live Cosmic Blue

Schwarzkopf Live Cosmic Blue

Schwarzkopf Live Cosmic Blue är en elektrisk blå nyans som ger dig en ljus och levande look. Den är perfekt för dig som vill göra ett djärvt uttalande med din hårfärg. Färgen ger bra täckning och lämnar dig med en jämn finish och maximal färgåtergivning. Om du älskar ljusa blåa färger men inte vill att ditt hår ska vara för påtagligt, kan Loreal Paris Preference Vivids Blue Black vara något för dig. Denna halvpermanenta färgning ger en subtil antydan till blått som kan byggas upp med tiden för mer intensitet.

 • 4,8/5
 • Prisvärd
 • Enkel att använda
Schwarzkopf Live Blue Mercury

Schwarzkopf Live Blue Mercury

Schwarzkopf Live Blue Mercury är en levande blå hårfärg som ger ett livligt och långvarigt resultat. Den är utformad för att ge näring till hår och hårbotten för förbättrad mjukhet, glans och hanterbarhet. Den är formulerad med intensiva pigment för maximal färgintensitet och lämnar dig med en vacker blå nyans.

 • 4,7/5
 • Billig blå hårfärg
 • Glans

Köpguide blå hårfärg

När det gäller att färga håret finns det ingen universallösning. Men om du är ute efter en blå nyans finns det några viktiga faktorer att ta hänsyn till innan du gör ditt köp. Kvalitet är självklart den viktigaste faktorn, följt av hållbarhet, skydd och överkomligt pris.

Kvalitet: Det är viktigt att hitta en blå hårfärg som håller länge utan att blekna eller förlora sin livfullhet. Om möjligt, leta efter produkter som har certifierats enligt internationella standarder för kvalitetssäkring. Detta kommer att bidra till att säkerställa att färgen inte bleknar snabbt eller får en oönskad nyans när den utsätts för solljus eller andra element. Du bör också läsa kundrecensioner på nätet så att du kan få en uppfattning om hur väl vissa varumärken och produkter håller över tid.

Hållbarhet: Många hårfärgningsmedel innehåller starka kemikalier som kan vara skadliga för ditt hår och miljön. För att vara säker på att du inte bidrar till denna förorening kan du välja en hållbar blå hårfärg som är grymtfri, veganvänlig och fri från parabener, sulfater och andra potentiellt skadliga ingredienser.

Skyddande: Om du planerar att ofta färga ditt hår blått är det viktigt att hitta en produkt med skyddande egenskaper, till exempel balsam eller UV-filter. Dessa skyddar mot sprödhet och blekning på grund av exponering för väder och vind eller frekvent styling.

Prisvärd: Prisvärdighet bör också tas i beaktande när du väljer en blå hårfärgningsfärg. Lyckligtvis finns det det finns många prisvärda alternativ som inte kostar mycket. Se bara till att läsa kundrecensioner och jämföra priser innan du gör ditt köp.

Genom att ta alla dessa faktorer i beaktande kan du vara säker på att hitta en blå hårfärg som passar dina behov utan att kompromissa med kvalitet eller hållbarhet.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Vilka är fördelarna med att använda en blå hårfärg?

Blå hårfärgningsmedel kan ge din look en unik och iögonfallande nyans. Den är också lätt att underhålla, eftersom den kräver mindre underhåll än andra färger.

Hur länge håller blå hårfärg vanligtvis?

Den blå hårfärgens livslängd beror på flera faktorer, bland annat kvaliteten på den produkt du väljer och hur ofta du schamponerar eller utsätter ditt hår för värmestylingverktyg. Generellt sett bör produkter av god kvalitet hålla i upp till 8 veckor innan de behöver appliceras på nytt.