info@lyxparfym.se

Blond hårfärg

Blond hårfärg Bäst i test 2024

Bästa Blonda hårfärgen 2024

Är du blond eller vill färga håret i en blondfärg så hittar ni massor av blonda hårfärger på denna sida. Vi har provat flera olika märken och valt ut de som vi själva tycker är de bästa för i år. Vet du inte riktigt vilken blonda hårfärg som du bör prova så får du både tips och ideer på vår sida om den bästa blonda hårfärgen. Man kan använda en hårfärg till att bara stärka sin naturliga blondhet, men även till att byta hårfärg helt till en snygg blond färg. Sidan innehåller annonslänkar.

Garnier Nutrisse Ultimate Blonding

Garnier Nutrisse Ultimate Blonding

Garnier Nutrisse Ultimate Blonding är utformad för att täcka upp till 100 % av grått hår för ett perfekt sammansatt resultat. Det är ett enkelt, säkert och effektivt sätt att få ditt hår att se friskt, glänsande och levande ut. Denna blonda hårfärg har fått många fina recensioner från kunder och så även från oss själva.

 • Permanent hårfärg
 • Riktigt blont
 • 5/5
Mood Hair Colour Extra Light Ash Blonde

Mood Hair Colour Extra Light Ash Blonde

Mood Hair Colour Extra Light Ash Blonde är en permanent hårfärg som ger kunderna långvariga, livfulla färgresultat. Blandningen av askblonda toner skapar en attraktiv, solkysst look medan den vårdande formulan hjälper till att skydda och stärka håret. Dess överlägsna kvalitet återspeglas i dess förmåga att tåla flera tvättar utan att blekna eller förlora livfullhet. Kunderna kommer att vara nöjda med de resultat de uppnår med Mood Hair Colour Extra Light Ash Blonde eftersom den erbjuder hållbarhet och varaktig skönhet för deras blonda hår.

 • Permanent hårfärg
 • Hållbart
 • 5/5
Loreal Paris Caramel Blonde

Loreal Paris Caramel Blonde

Loreal Paris Caramel Blonde är det perfekta sättet att framhäva din naturliga hårfärg och lysa upp den med vackra reflektioner. Denna ammoniakfria formula ger dig en intensiv blond nyans med en antydan till karamell för subtila highlights som håller i upp till 8 veckor. Oavsett om du vill ljusa upp ofärgat hår på ett subtilt sätt eller täcka grått hår upp till 70 %, kommer denna långvariga blonda hårfärg att ge dig den färg du önskar.

 • 8 veckor
 • Lyster
 • 4,9/5
Garnier Nutrisse Extra Light Pearl Blond

Garnier Nutrisse Extra Light Pearl Blond

Garnier Nutrisse Extra Light Pearl Blond är perfekt för alla som vill ljusa upp sin hårfärg i upp till tre nyanser. Den här nyansen har svala och pärlemortoner som ger ditt hår en vacker, naturlig blond nyans. Den vårdande formulan ger också 100 % gråttäckning med synliga skimrande toner. För dig som vill ha en fantastisk blond hårfärg är detta ett bra alternativ.

 • Extra ljus
 • Täcker grått upp till 100%
 • 4,9/5
Colorwow Root Cover Up Dark Blond

Colorwow Root Cover Up Dark Blond

Colorwow Root Cover Up Dark Blond är det perfekta alternativet för dem med ljust, gyllenblont hår. De små mineralpuderpartiklarna är utformade för att smälta in sömlöst och reflektera naturligt ljus för en vacker glans. Det är lätt att applicera och täcker snabbt alla gråa hårstrån som kan ha börjat dyka upp. Med den här produkten kan du enkelt bibehålla din önskade nyans av blond eller till och med få det att se ljusare ut om du vill. Du kommer aldrig att behöva oroa dig för grått hår igen.

 • Enkel applicering
 • Täcker grå utväxt
 • 4,8/5
Garnier Nutrisse Ultra Pure Blond

Garnier Nutrisse Ultra Pure Blond

För dig som vill ha en riktigt blond hårfärg är detta ett snyggt alternativ. Garnier Nutrisse Ultra Pure Blonde är en permanent hårfärg som hjälper till att ljusa upp din befintliga nyans och samtidigt ge intensiva toner av blond. Den unika formulan är berikad med naturlig fruktolja för att ge näring och skydda ditt hår medan du färgar, så att det ser friskt och glänsande ut.

 • Permanent hårfärg
 • Hållbart
 • 4,8/5
Schwarzkopf Brilliance Scandinavia Blonde

Schwarzkopf Brilliance Scandinavia Blonde

Schwarzkopf Brilliance Scandinavia Blonde är perfekt för dem som vill ha ett svalt, blont resultat. Den lovar långvarig, intensiv glans och en strålande färg som inte lätt bleknar bort. Dess speciella formula med hyaluronsyra och keratin stärker håret inifrån samtidigt som den ger det en hälsosam look. Den skyddar även mot blekning och ger UV-skydd för att hålla håret ljusare längre. Så om du letar efter en högkvalitativ blond nyans kan Schwarzkopf Brilliance Scandinavia Blonde hårfärg vara ett idealiskt val för dig.

 • Billig blond hårfärg
 • Prisvärd
 • 4,8/5
Björn Axen Color Shot Washout Honey Blonde

Björn Axen Color Shot Washout Honey Blonde

Björn Axen Color Shot Washout Honey Blonde är perfekt för dem som vill testa den honungsblonda hårfärgstrenden utan att binda sig långsiktigt. Den här tvättbara färgen ger ditt hår en intensiv gyllene nyans som gradvis bleknar under flera tvättar. Formulan är berikad med vårdande solrosolja, E-vitamin och Pro-Vitamin B5 för att hålla dina lockar friska och glänsande även efter att du har tvättat ut den. Med den här tillfälliga hårfärgen kan du enkelt byta upp din look utan att behöva oroa dig för att hantera en långvarig färgförändring.

 • Vårdande
 • Kvalitet
 • 4,7/5

Köpguide Blond hårfärg

Om du letar efter en ny blond hårfärg finns det många alternativ att välja mellan. Först och främst är det viktigt att tänka på din hudton när du väljer rätt nyans. Blonda nyanser kan sträcka sig från sval platinablond och askblond till varm honung och guldblond. När du väl har bestämt vilken underton som passar dig bäst är det här vad du behöver veta innan du köper en blond hårfärg.

– Läs recensioner: Innan du investerar i ett nytt hårfärgningsmedel bör du göra lite efterforskningar och läsa recensioner. Leta efter produkter som har bra betyg och få en uppfattning om vilka resultat folk får. Var särskilt uppmärksam på märken som innehåller vårdande ingredienser som honungsextrakt och arganolja.

– Bestäm din önskade nivå av blondhet: Vill du bli naturligt ljus eller superljus? Om du vill ha en askig platinablond look ska du välja en ljusare nyans än om du vill ha mer av en gyllene nyans.

– Välj permanent eller halvpermanent: Beroende på hur ofta du vill färga om ditt hår, ska du överväga om du ska köpa en permanent eller halvpermanent färgning. Semi

– Hårtyp: Olika nyanser av blondinfärgningar fungerar bättre på vissa hårtyper än andra. Om du har fint eller skadat hår ska du välja mindre intensiva nyanser som ljusbeige eller askblond. De som har tjockare, grövre hår kan välja mer intensiva färger som gyllene utan lika mycket skada.

– Hårets kondition: Det är viktigt att bedöma hårets allmänna hälsotillstånd innan du använder färg i håret. Om det är skadat eller sprött ska du välja en halvpermanent färgning med mindre ammoniakinnehåll. Detta hjälper till att förhindra ytterligare skador och hålla håret friskt.

– Permanent eller tillfällig: Om du letar efter något mer långvarigt kan du överväga en permanent blond nyans. Om du däremot vill ha en enkel övergång som kräver lite underhåll och inget åtagande, använd istället en semi-permanent färg. Tänk på att den här typen av färgning håller i upp till sex veckor innan den behöver retuscheras.

Glöm slutligen inte att köpa de nödvändiga tillbehören som handskar, framkallare och balsam innan du börjar färga håret. Detta säkerställer att din nya blonda nyans blir så levande och hälsosam som möjligt. Med dessa tips i åtanke är du nu redo att välja den perfekta blonda hårfärgen för dig!

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på när jag väljer rätt nyans av blond hårfärg?

När du väljer en blond hårfärg är det viktigt att ta hänsyn till din hudton. Du bör också läsa recensioner, bestämma din önskade nivå av blond, välja permanenta eller halvpermanenta färgämnen utifrån dina behov och din hårtyp, bedöma ditt hårs skick innan du färgar det och bestämma om du vill välja ett permanent eller tillfälligt färgalternativ. Slutligen ska du köpa nödvändiga tillbehör som handskar och framkallare innan du börjar processen.

Kan jag färga mitt hår blont hemma?

Ja, du kan färga ditt hår blont hemma om du har det nödvändiga materialet och följer anvisningarna noga. Om det är första gången du färgar ditt eget hår bör du överväga att välja semi-permanenta färgämnen eftersom de är lättare att applicera och mindre skadliga för håret än permanenta färgämnen.