info@lyxparfym.se

Bästa Silverschampo

silverschampo bäst i test 2024

Silverschampo

Silverschampo är en idealisk hårvårdslösning för dig med blonda eller grå hårstrån, eftersom det på ett smart sätt neutraliserar oönskade gula och mässingstoner som kan uppstå med tiden. Med dess användning kan du bibehålla en vacker nyans av ljushet i ditt hår. På denna sida hittar ni de bästa silverschampona för i år. Vi har testat och skrivit en topplista på de silverschampo som vi tycker presterar allra bäst i år. Läs omdömen och recensioner och hitta bästa silverschampot för just ditt hår. Sidan innehåller annonslänkar.

Maria Nila Sheer Silver schampo

Maria Nila Sheer Silver schampo

Maria Nila Sheer Silver Schampoo är ett veganskt Silverschampo för blonda och gråa hår. Innehåller violetta pigment och björnbärsextrakt som neutraliserar gula och guldiga nyanser. Håret får en snygg kall silvergrå ton och en vacker lyster. Maria Nila Sheer Silver schampot är ett sulfatfritt schampo som effektivt neutralisera gula toner. Shampot är berikat på björnbär och Maria Nilas unika Colour Guard Complex. Ett silver schampo som verkligen håller en mycket hög kvalitet och fungerarde väldigt bra på mitt hår.

 • Bäst i test
 • Sulfatfritt
 • 5/5
Ida Warg Silver schampo

Ida Warg Silver schampo

Prova och upplev fördelarna med detta lyxiga silver schampo! Denna högpresterande formula är utformad för att reducera gula och varma toner i blont hår samtidigt som den ger en sval, skimrande silverkänsla. De violetta pigmenten hjälper till att neutralisera tonerna och ger en mycket fin nyans. Veteproteiner arbetar även för att ge näring och stärka ditt hår. Vid regelbunden användning kommer Ida Warg Silver Schampo ge dig både starkare och snyggare hår.

 • En av de bästa
 • Prisvärd
 • 5/5
Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Vilolet Schampo

Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Vilolet Schampo

Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Vilolet Shampoo är ett kraftfullt lila schampo som hjälper till att bekämpa gula och varma nyanser för att hålla blont och grått hår vackert. Detta schampo hjälper till att skydda mot daglig oxidation, föreningar och ger återfuktning samtidigt som det neutraliserar oönskade varma toner. Resultatet är dramatiska kallt tonade höjdpunkter för den perfekta blonda färgen. Den ger också återfuktning och mjukhet till ditt hår och ger det en vacker glans,

 • Faux blont
 • Skyddar
 • 4,9/5
Joico Blonde Live Violet Schampo

Joico Blonde Live Violet Schampo

Joico Blonde Live Violet Schampo är ett silverschampo som fått väldigt många goda kundomdömen. Vi kan inte mer än att hålla med då detta verkligen är ett silverschampo i toppklass. Detta schampo är sulfatfritt, så det är skonsamt för ditt hår och tar inte bort din färg. Det är speciellt framtaget för att neutralisera oönskade varma och gula toner i blont hår. Så du kan vara säker på att ditt hår kommer att hålla sig svalt och levande längre.

 • Rikt med lödder
 • Bevaras kallt
 • 4,9/5
Matrix Total Results So Silver Schampo

Matrix Total Results So Silver Schampo

Matrix Total Results So Silver Schampo är utformad för att ge dig de bästa ljusa resultaten för ditt hår. Detta silverschampo är perfekt för både färgat och naturligt blont hår, vilket gör det enkelt att uppdatera din färg utan extra ansträngning. Resultatet av att använda detta kraftfulla lila schampo är vackra ljusa slingor i hela dina lockar – vilket ger dig en salongsfräsch look! Det är ett billigare silverschampo som endast kostar runt 100 kronor. Silverschampot har fått många nöjda kunder.

 • Eliminerar gula toner
 • Passar även färgat hår
 • 4,8/5
Fudge Clean Blonde Violet Toning Schampo

Fudge Clean Blonde Violet Toning Schampo

Vårdar ditt hår och mjukgör håret med hydratiserande guarana. Stärkande veteproteiner hjälper till att stärka och skydda håret. Silver Shampot Clean Blonde Violet Toning hjälper till att mjuka upp mässingsfärgade, gula toner samtidigt som det ger en fin glans. Formulerad med Fudges vitaminkomplex som ger näring till hår och hårbotten. Det är ett mycket bra silverschampo som fått goda omdömen av kunder.

 • Sulfatfritt
 • Opti-Plex
 • 4,8/5
Fanola No Yellow Schampo

Fanola No Yellow Schampo

Fanola No Yellow Schampo är ett utmärkt val för dem som vill hålla grått, ljust och färgat hår levande. Detta specialdesignade silverschampo innehåller violetta pigment som hjälper till att ta bort gula toner från håret för en ljusare, svalare nyans. Det fungerar på bara tre minuter, så du kan fortsätta med din dag i vetskap om att du har felfria lockar! Perfekt för blondiner som vill uppnå mer isiga toner. Med regelbunden användning kan du bibehålla ett vackert resultat varje gång du tvättar håret. Så om du är redo att bannlysa matthet och återställa bländande färg är Fanola No Yellow Shampoo den perfekta lösningen.

 • För ljust och grått hår
 • Effektivt
 • 4,8/5
REF Stockholm Cool Silver schampo

REF Stockholm Cool Silver schampo

REF Stockholm Cool Silver schampo är ett veganvänligt, lyxigt silverschampo som är utformat för att hålla ditt hår friskt och levande. Detta schampo hjälper till att ta bort gula toner från grått, blont och vitt hår samtidigt som det mjukar upp och ger näring åt hårstråna. Det är berikat med blåbärsolja för att skydda färgen från UV-ljus och vardagligt slitage. Denna milda men effektiva formula hjälper dig att behålla vackra, kallt tonade lockar utan hårdhet eller att färgen bleknar med tiden. Formulan innehåller naturliga ingredienser som antioxidanter, vitaminer, proteiner, mineraler och fettsyror som främjar sund tillväxt och glans för alla hårtyper.

 • Veganskt
 • Mjukgörande
 • 4,8/5
Grazette CL Concept Silver Schampo

Grazette CL Concept Silver Schampo

Grazette CL Concept Silver Schampo är ett prisvärt och skonsamt schampo som är utformat för att återuppliva och ljusa upp blont, grått eller vitt hår. Detta schampo hjälper till att hålla håret naturligt med sin färgsäkra formula som minskar gula toner samtidigt som det återställer glans och mjukhet. Den speciella blandningen av ingredienser verkar för att ge näring åt hårbotten samtidigt som varje enskilt hårstrå stärks. Vid regelbunden användning hjälper detta schampo till att bibehålla en fräsch och strålande look för alla typer av ljusfärgat hår. Prisvärt runt 140 kronor.

 • Reducerar gult
 • Prisvärt
 • 4,8/5
Matrix Total Results Brass Off Color Obsessed

Matrix Total Results Brass Off Color Obsessed

Matrix Total Results Brass Off Color Obsessed är ett mycket prisvärt och effektivt silverschampo som är utformat för att reducera varma toner i håret. Det är berikat med fuktgivande ingredienser som hjälper till att hålla håret mjukt och friskt samtidigt som du tar bort envisa mässingstoner. Denna formula hjälper till att rengöra och återfukta, vilket gör att dina lockar ser svala, fräscha och livfulla ut utan att torka ut eller skada strängarna. Ett prisvärt och mycket uppskattat silverschampo.

 • Billigt silverschampo
 • Bra effekt
 • 4,8/5

Köpguide Silverschampo

Silverschampo är en typ av hårvårdsprodukt som är särskilt utformad för personer med blont eller grått hår. Det fungerar genom att motverka gula, mässingstoner som kan uppstå i ljusare nyanser med tiden. Silverschampo innehåller lila pigment som neutraliserar de varma tonerna för att hålla blont och grått hår levande och friskt. Det hjälper också för att skydda håret från miljöskador, så att det ser glansigt och friskt ut.

Att använda silverschampo är enkelt och kan göras i några få enkla steg:

1. Börja med att tvätta håret med ett vanligt schampo för att bli av med eventuell smuts eller uppbyggnad.

2. Applicera silverschampot i fuktigt hår med fokus på rötterna och arbeta sedan in det i håret från rötterna till topparna.

3. Låt verka i upp till fem minuter, beroende på hur djupt du vill ha de lila tonerna.

4. Skölj noggrant och följ upp med ett fuktgivande balsam om du vill

Om du använder silverschampo regelbundet kan det hjälpa till att hålla blont eller grått hår levande och friskt genom att motverka gula, mässingstoner. För ännu bättre resultat kan du använda ett silverschampo och -balsam i duo för att hålla håret fint. Med rätt skötsel och underhåll kan du hålla ditt hår starkt, friskt och full av liv längre.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Hur ofta ska jag använda silverschampo?

Beroende på din hårtyp och önskad ljusstyrka rekommenderas att du använder silverschampo 1-2 gånger i veckan

Hjälper silverschampo på skadat hår?

Silverschampo kan hjälpa till att skydda färgat eller torrt hår från miljöskador och hålla den frisk och livfull. För skadat hår rekommenderar vi dock att du använder en djupgående konditioneringsbehandling utöver schamponering med silverschampo.