info@lyxparfym.se

Brun hårfärg

brun hårfärg Bäst i test 2024

Bästa bruna hårfärgen 2024

Vill du färga håret brunt eller kanske bara få lite brunare nyanser i håret så finns det gott om bra hårfärger i olika nyanser. Genom att använda en riktigt bra brun hårfärg så kan vem som helst få ett snygg brunt hår. För att veta vilken brun hårfärg man ska välja så är det bara att läsa vår köpguide och våra recensioner om alla bruna hårfärger. Ni hittar de bästa bruna hårfärgerna till schyssta priser som självklart även håller en hög kvalitet. Välj bland olika nyanser så som chokladbrun, mörkbrun, ljusbrun och rödbrun för att nämna några. Sidan innehåller annonslänkar

Loreal Paris Casting Creme Gloss Chocolate Brownie

Loreal Paris Casting Creme Gloss Chocolate Brownie

Denna hårfärg är det perfekta sättet att få en rik, intensiv brun hårfärg. Färgen berikar och ljusar upp din naturliga bruna nyans med synliga reflektioner för en naturligt glänsande look. Det långvariga färgresultatet håller i 6 till 8 veckor och är helt ammoniakfritt, så det skadar eller torkar inte ut ditt hår. Dessutom ljusar den ofärgat hår med 1 nivå och täcker grått hår upp till 70 %. Med Casting Creme Gloss Chocolate Brownie kan du få hår av salongskvalitet som ser friskt och levande ut utan den höga prislappen.

 • Bäst i test
 • Snygg lyster
 • Täcker grått hår
Wella Sp Classic

Wella Sp Classic

Wella Sp Classic är en mörkbrun permanent hårfärg som passar för full täckning eller för att förstärka din naturliga hårfärg. Den innehåller naturliga extrakt och botaniska ämnen som arbetar tillsammans för att ge upp till 100 % gråttäckning, långvarig glans och levande färg med vackert resultat. Formulan är lätt att använda, skonsam mot hårbotten och ger en gråttäckning som håller i veckor.

 • Naturlig nyans
 • Snygga toner
 • 4,9/5
Loreal Paris Casting Creme darkest brown

Loreal Paris Casting Creme darkest brown

Loreal Paris Casting Creme darkest brown ger dig en mörk, vacker brun hårfärg med mycket glans och synliga reflektioner. Det är en lättanvänd krämbaserad formula som ger näring åt ditt hår samtidigt som den färgar, utan att använda ammoniak. Med Casting Creme kan du vara säker på att du får det bästa inom hårvård och färgningsprodukter. Upplev glädjen med perfekt hår varje gång. En riktigt mörk brun hårfärg som passar de allra flesta.

 • Vårdande
 • Prisvärd
 • 4,9/5
Mood Hair Colour 4 in 1 medium brown

Mood Hair Colour 4 in 1 light brown


Mood Hair Colour 4 in 1 light brown hårfärg har också ett bra betyg från kunder som använt den jämfört med andra hårfärger på marknaden. Kunderna tyckte att dess färg var långvarig och trogen det de ville ha. De var också imponerade av hur lätt den smälte in i deras naturliga hårfärg utan några hårda linjer eller ränder. Med sin låga prislapp är Mood Hair Colour 4 in 1 hårfärgningsmedel ett prisvärt alternativ.

 • Nöjda kunder
 • Billig
 • 4,8/5
Garnier Nutrisse light brown

Garnier Nutrisse light brown

Garnier Nutrisse light brown hårfärg ger en lysande och naturlig finish som är perfekt för dem som vill göra subtila förändringar – eller bara täcka upp sina grått hår. Med enkla tillämpningsanvisningar, långvariga resultat och överkomliga priser gör Garnier Nutrisse ljusbrun hårfärg det enkelt att få vackra lockar utan att bryta banken.

 • Populär hårfärg
 • Många olika nyanser
 • 4,7/5
Loreal Paris Casting Creme Gloss Chocolate Bonbon

Loreal Paris Casting Creme Gloss Chocolate Bonbon

Loreal Paris Casting Creme Gloss Chocolate Bonbon hårfärg ger dig den lyster och glans som din naturliga hårfärg förtjänar. Denna krämiga, vårdande formula är helt ammoniakfri och ger en naturligt glänsande färg med synliga reflektioner. Oavsett om du letar efter en subtil förändring eller något mer dramatiskt kommer denna chokladbruna hårfärg att ge ett rikt och vackert resultat som ser ut att komma direkt från salongen.

 • Bra resultat
 • Hållbart
 • 4,75
Loreal Paris Casting Creme Gloss Iced Truffle

Loreal Paris Casting Creme Gloss Iced Truffle

Loreal Paris Casting Creme Gloss Iced Truffle är den perfekta lösningen för att ge din befintliga bruna hårfärg lyster och naturlig glans. Den lyxiga varma tryffel nyansen ger en extra gnista med synliga reflektioner som gör att det ser fantastiskt friskt ut. Den ger konditionering samtidigt som den är helt ammoniakfri så att ditt hår förblir mjukt och silkeslent efter applicering.

 • Glans
 • Snygg nyans
 • 4,7/5
Garnier Nutrisee Macadamia

Garnier Nutrisee Macadamia

Garnier Nutrisee Macadamia är en vacker brun nyans, perfekt för dig som vill framhäva din naturliga färg. Den är vårdande och ger en långvarig täckning, vilket gör att ditt hår ser glansigt och silkeslent ut. Kunderna tycker att denna nyans är särskilt smickrande eftersom den kan användas för att ljusa upp mörkt hår eller för att mörka naturligt ljusa toner. Den varma nyansen i Macadamia gör den till ett populärt val för dem som vill skapa en iögonfallande look.

 • Snygga nyanser
 • Hållbar täckning
 • 4,7/5
Wella Color Touch OTC Deep Brown

Wella Color Touch OTC Deep Brown

Wella Color Touch OTC Deep Brown är perfekt för alla med naturligt brunt hår. Dess rika, naturliga nyans ger värme och dimension till alla bruna hårfärger. Den är utformad för att ge varaktig glans och kondition samtidigt som den ger ett jämnt färgresultat över hela hårhuvudet. Denna permanenta, djupt bruna ton ger en lyxig färgtäckning som håller i veckor. Color Touch är det perfekta valet för dem som vill ha en levande och strålande finish i sin naturliga bruna nyans. Med denna produkt av professionell kvalitet kan du uppnå långvariga resultat

 • Vårdande
 • Naturliga vaxer
 • 4,7/5

Köpguide Brun hårfärg

Om du vill färga ditt hår brunt bör du välja rätt nyans för dig själv. Välj en nyans som smickrar din hudton och din ålder på ett lämpligt sätt. Om du till exempel är en ung person med blek hud, försök att välja ljusbruna eller rödbruna nyanser eftersom de ser naturliga ut. Om du däremot har en olivfärgad hy, välj mörkbruna nyanser som framhäver dina ögon och får dem att sticka ut mer.

Brunt hårfärg underhåll

När du väl har färgat ditt hår i en av de snygga bruna nyanserna är det viktigt att hålla det snyggt genom regelbunden vård och underhåll. Kom ihåg att använda speciella schampon och balsam som är särskilt utformade för färgbehandlat hår. Du måste också undvika överdriven värmestyling och använda skyddande produkter innan du använder någon form av värme. Slutligen ska du alltid komma ihåg att djupgående balsamera ditt hår en eller två gånger i veckan för att hålla det återfuktat och friskt. Detta kommer att bidra till att bibehålla livfullheten hos din bruna hårfärg längre.

Brunt hår kan se fantastiskt ut på vem som helst och med ett bra val av hårfärgningsmedel och regelbunden vård kan du se till att dina bruna lockar förblir vackra. Så vänta inte längre – välj din bruna favoritnyans idag!

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag göra om min bruna hårfärg bleknar snabbt?

Om din bruna hårfärg börjar blekna snabbt kan du använda en toner eller en halvpermanent färgning för att återuppliva och bibehålla färgen. Se till att välja en som är särskilt utformad för färgat hår för att undvika skador eller blekning. Du bör också använda rätt produkter, till exempel schampo och balsam som är särskilt utformade för färgat hår. Undvik dessutom överdriven värmestyling och kom alltid ihåg att djupgående balsam en eller två gånger i veckan.

Är det möjligt att byta från ljusbrunt till mörkbrunt hår utan blekning?

Ja, det är möjligt att övergå från ljusbrun hårfärg till mörkbrun utan att använda blekmedel.