info@lyxparfym.se

Van Gils Parfym

Bästa Van Gils parfymer

Van Gils parfym Herr & Dam

Van Gils erbjuder flera riktigt bra herrparfymer. Parfymerna är mycket prisvärda och har fått väldigt bra betyg från både kunder och recensioner. Parfymerna håller som sagt ett mycket tilltalande pris samtidigt som dofterna har en god kvalitet och håller länge. Van Gils är ett stort modehus som grundades på 40-talet och lanserade sin först doft på 80-talet. Vi har samlat alla parfymer från Van Gils på denna sida, allt för att det ska bli lättare för er att hitta den Van Gils parfym som är bäst för just er. Sidan innehåller annonslänkar.

Van Gils Between sheets EdT

Van Gils Between sheets EdT

Between sheets EdT är en doft att minnas. Den är skarp och maskulin, men tillräckligt subtil för att kunna användas varje dag. De ljusa citrusnoterna ger lite friskhet, medan basilikan och lavendeln ger den en jordnära känsla. Basnoterna av vanilj, vetiver, tonkaböna, cederträ och patchouli ger en varm myskig avslutning som kvar på huden. På det hela taget är det en mångsidig doft som gör att du känner dig självsäker och doftar gott. Det är en mycket populär och har fått väldigt varma rekommendationer från nöjda kunder. Att den dessutom är mycket prisvärd gör ju inte saken sämre.

Finns i flera storlekar, bland annat 30ml och 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter: Grapefrukt, Mandarin, Lime
 • Mellannoter: Basilika, Lavendel
 • Basnoter: Vanilj, Vetiver, Tonkaböna, Ceder, Patchouli
Van Gils Basic Instict EdT

Van Gils Basic Instict EdT

Basic Instict EdT är en djärv och vågad doft som utstrålar en aura av mystik och styrka. Med sina toppnoter av ananas, bergamott, gurka, lavendel, mandarin, melon och muskot är den säker på att lämna ett bestående intryck på alla som doftar den. Doftens hjärta består av söt apelsinblomma, jasmin, ros och viol som ger den en mjuk sötma med inslag av blommiga undertoner. Slutligen innehåller basnoterna träiga noter från ekmossa och patchouli blandat med varm amber och mysk medan vetiver , rom och sandelträ ger djup åt denna berusande doft. Denna prisvärda men ändå sofistikerade parfymen från Van Gils är mångas favorit.

Finns i flera storlekar, bland annat 30ml och 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter: Ananas, Bergamott, Gurka, Lavendel, Mandarinapelsin, Melon, Muskot
 • Mellannoter: Apelsinblomma, Jasmin, Ros, Viol
 • Basnoter: Bärnsten ,Ekmossa, Mysk, Patchouli, Rom, Träiga noter, Vetiver
Van Gils Strictly for Men EdT

Van Gils Strictly for Men EdT

Van Gils Strictly for Men EdT är en maskulin och elegant doft som har fått positiva recensioner från många män. Dess kryddiga, träiga noter ger en varm och inbjudande atmosfär av sofistikering. Toppnoterna av citronverbena, bergamott och citron fräschar omedelbart upp sinnena medan mellannoterna av timjan, kardemumma och koriander smälter samman och bildar en unik doft. Slutligen ger basnoterna av cederträ, ambergris, apelsin, vetiver och patchouli doften ett omisskännligt djup och komplexitet. Den här doften passar bra för alla tillfällen och är perfekt för alla årstider. Om du letar efter en klassisk men ändå modern doft så är denna att rekommendera.

Finns i flera storlekar, bland annat 30ml och 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter: Citron verbena, Bergamott, Citron
 • Mellannoter: Timjan, kardemumma, Koriander
 • Basnoter: Ceder, Ambra, Apelsin, Vetiver, Patchouli
Van Gils I EdT

Van Gils I EdT

Van Gils I EdT är en härlig parfym som är perfekt för speciella tillfällen. Den börjar med en fräsch, mintig doft och utvecklas till en mustig, kryddig doft som stannar kvar på huden. Basnoterna amber, patchouli och mysk arbetar tillsammans för att ge dig en jordig finish. Detta är den perfekta doften att bära när du är ute på baren eller klubbandet på kvällen. Dess unika doft kommer att få dig att sticka ut från mängden och dra till dig allas uppmärksamhet.Van Gils I är en lite kryddigare parfym som vi tycker är köpvärd. Priset är inte speciellt högt och man kan köpa den från cirka 3-400 kronor.

Finns i flera storlekar, bland annat 30ml och 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter: Havsnoter, Mynta
 • Mellannoter: Ammophila, Enbär, Ingefära
 • Basnoter: Ambra, Mysk, Patchouli
Van Gils Ice EdT

Van Gils Ice EdT

Ice EdT är en unik och uppfriskande doft som är perfekt för sommarsäsongen. Dess toppnoter av havsnoter och mynta framkallar en uppfriskande havsbris, medan dess mellannoter av ammonophila, enbär och ingefära ger doften en oväntad skärpa som garanterat kommer att få dig att uppmärksammas. Slutligen ger dess basnoter av bärnsten, mysk och patchouli ett varmt jordlager som tillför en rikedom och komplexitet till denna livfulla parfym. Oavsett om du tillbringar tid på stranden eller bara behöver något för att lysa upp din dag, ger Ice EdT en uppiggande explosion av fräschör.

Finns i flera storlekar, bland annat 30ml och 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter: Havsnoter, Mynta
 • Mellannoter: Ammophila, Enbär, Ingefära
 • Basnoter: Ambra, Mysk, Patchouli
Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic

Van Gils I Dare EdT

I Dare EdT är en vågad, men ändå subtil doft som har en perfekt balans mellan friska och träiga noter. De inbjudande toppnoterna bergamott och yuzu blandas perfekt med mellannoter av geranium, lavendel och salvia för en uppfriskande doft som garanterat kommer att vara populär. Basnoterna av bärnsten, patchouli, sandelträ och vetiver ger djup åt doften samtidigt som de tillför en varm och betryggande myskighet som dröjer sig kvar långt efter att du har lämnat rummet. Oavsett om du letar efter något vågat eller bara vill ha något lätt och luftigt kommer I Dare EdT att få dig att känna dig självsäker hela dagen.

Finns i flera storlekar, bland annat 30ml och 50ml

För vem : Herrparfym

 • Toppnoter: Bergamott, Yuzu
 • Mellannoter: Geranium, Lavendel, Salvia
 • Basnoter: Bärnsten, Patchouli, Sandelträ, Vetiver
Van Gils Basic instinct Outdoor EdT

Van Gils Basic instinct Outdoor EdT

Van Gils Basic instinct Outdoor EdT är en prisvärd och mycket uppskattad parfym som fångar de naturliga essenserna av naturen. Den kombinerar salviaolja, vetiver, kristallmossa och andra subtila noter för att skapa en doft som utstrålar sofistikering. Dess lätta och uppfriskande doft är perfekt för alla tillfällen utomhus, från en eftermiddagspicknick i parken till en utekväll på stan. Med sin kombination av varma och intensiva aromer kommer Basic instinct Outdoor EdT garanterat att vända huvudet till var du än går. Så om du letar efter en tidlös doft som kommer att lyfta din stil ytterligare ett steg, är Van Gils Basic instinct Outdoor EdT perfekt för dig!

Finns i flera storlekar, bland annat 30ml och 50ml

För vem : Herrparfym

 • Fantastisk parfym

Om Van Gils parfymer

Van Gils är ett mycket stort modehus som startades upp i slutet på 1940 talet. Den första doften lanserades i mitten på 1980 talet och den vart snabbt en succe. Parfymen Classic vart en favorit bland många.  Företaget fokuserar på herrmode och accessoarer, men erbjuder även ett utbud av damkläder och accessoarer. Van Gils har flera butiker i Europa och Mellanöstern, samt en nätbutik som skickar över hela världen. Kollektionerna de visar upp är moderna, stilfulla och har tidlös design. De använder tyger av högsta kvalitet för att skapa plagg som håller i många år. Med looks som sträcker sig från avslappnad till formell finns det något för alla hos Van Gils. Oavsett om du letar efter jeans eller kostymer har Van Gils säkert något som passar dina stilbehov.

Även inom parfymer är Van Gils framgångsrika och dofter, med många populära dofter. Dessa parfymer är kända för sin distinkta och sofistikerade doft som kan uppskattas av både män och kvinnor. De har ett brett utbud av produkter som passar olika smaker och stilar. Från klassiska myskbaserade dofter till fräscha blomsterblandningar finns det något för alla hos Van Gils. Företaget är stolt över sin kvalitet och strävar efter att skapa unika produkter som sticker ut från mängden. Deras engagemang för att skapa kvalitetsprodukter och tillhandahålla exceptionell kundservice gör dem ledande inom modebranschen.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en Van Gils parfym?

En parfym från Van Gils kostar ofta runt 400 – 500 kronor

När kom första Van Gils parfymen?

Den första doften kom på 1980 talet. Den vart snabbt en stor succe och Van Gils har sedan dess utökat sortimentet.