info@lyxparfym.se

Bästa herr deodorant

Bästa herr deodorant 2024

Deodorant Herr

En herr deodorant är något som de allra flesta män använder. Dock så finns det de produkter som både doftar bättre och håller betydligt längre än andra. Så det är klart att man gärna vill ha den allra bästa deodoranten om man ska gå på en date eller liknande. På denna sida hittar ni inte bara våra favoriter av herr deodoranter utan säkerligen även den bästa herr deodoranten för just er. Vi har valt ut de som vi tycker är de bästa för i år. Sidan innehåller annonslänkar

Hugo Boss The Scent Deostick

Hugo Boss The Scent Deostick

Hugo Boss The Scent Deostick är vårt val av bästa deodorant för män 2023. Den har en djärv, maskulin doft som håller hela dagen. Sticket gör den lätt att applicera och den fräscha doften kommer inte att störa din vanliga parfym. Den är mycket populär och vi tycker att den håller bra kvalitet. Dofterna sitter i länge och minskar risken för svett på grund av den svalkande känslan man får av Hugo Boss The Scent Deostick .

 • Svalkande
 • Motverkar odör
 • Prisvärd
Paco Rabanne 1 Million Deostick

Paco Rabanne 1 Million Deostick

Paco Rabanne 1 Million Deostick är vår andrapristagare för den bästa deodoranten för män. Den har en stark och sensuell doft som får dig att känna dig som en mästare. Deosticket gör att den är väldigt lätt att applicera och med tillräcklig täckning för att hålla hela dagen. Den är också mycket prisvärd och håller länge, vilket innebär att du inte behöver ta på nytt så ofta. En Deostick med både nöjda kunder och omdömen.

 • Håller länge
 • Väldoftande
 • Prisvärd
Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic Deostick

Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic Deostick

Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic deostick är även den en mycket prisvärd och bra deodorant för män. Den har en intensiv, träig doft som får dig att känna dig ren och självsäker. Sticket gör det enkelt att applicera och ger ett varaktigt skydd mot svett. Vi tycker att den har en riktig maskulin doft och är en favorit hos oss. Den är även ganska billig och kostar runt 180 kronor.

 • Maskulin doft
 • Bra deodorant
 • Billig
Yves Saint Laurent Y For Men Deostick

Yves Saint Laurent Y For Men Deostick

Yves Saint Laurent Y For Men Deostick är en lyxig deodorantstick med en fräsch doft. Den luktar gott och doften håller sig kvar hela dagen, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att applicera igen. Formulan är mild mot din hud och orsakar ingen irritation eller torrhet, när vi har provat den. Yves Saint Laurent Y For Men Deostick är en av våra favoriter av deodoranter för herrar.

 • Lyxig
 • Motverkar odör bra
 • Håller länge
Davidoff Cool Water man Deostick

Davidoff Cool Water man Deostick

Davidoff Cool Water man Deostick är en bra deodorant för män. Den har en lätt och behaglig doft som är perfekt för daglig användning. Sticket gör den lätt att applicera och doften sitter kvar hela dagen. jag har själv använt denna deodorant i ett år nu och tycker att det är en av de bästa deodoranterna överlag som finns. Davidoff är ett kvalitetsmärke som alltid håller bra kvalitet och schyssta priser.

 • En favorit
 • Motverkar odör
 • Fräsh doft
Biotherm Homme Day Control 72H

Biotherm Homme Day Control 72H

Biotherm Homme Day Control 72H Deostick är en annan bra deodorant för män. Den har en fräsch doft som ger dig en boost av självförtroende hela dagen. Sticket gör det lätt att applicera och formeln är dessutom mycket skonsam mot din hud. Biotherm Homme Day Control 72H kan hålla dig fräsh upp till hela 72 timmar. Priset är lågt och kostar inte mer än 150 kronor.

 • Prisvärd
 • Upp till 72h
 • Prisvärd
Van Gils Strictly For Men Deostick

Van Gils Strictly For Men Deostick

Van Gils Strictly For Men deostick är en härlig deodorant för män. Den har en stark men behaglig doft som passar vid alla tillfällen. Den har dofter av bland annat citron som gör deodoranten mycket fräsch. Deodoranten håller länge och man behöver inte ta på sig mer för ofta. Vi tycker om de fräscha dofterna som man får av denna deo.

 • Fräsch
 • Motverkar odör
 • Prisvärd

Köpguide Herr deodorant

Det finns flera saker du bör tänka på när du köper den bästa deodoranten för män. De viktigaste är doft, styrka och uthållighet. Du vill också se till att deodoranten är skonsam mot din hud. Nedan har vi listat några ytterligare punkter att tänka på innan du väljer en deodorant

1. Doft: Välj en deodorant med en doft som du gillar och som du kan ha på dig hela dagen.

2. Styrka: Se till att deodorantens styrka passar din livsstil och kroppskemi.

3. Hållbarhet: Leta efter deodoranter med god hållbarhet, så att de inte behöver appliceras för ofta. En kvalitets deodorant håller längre och betyder att man behöver använda mindre av den.

4. Hudvård: Välj en deodorant som är skonsam mot huden och som inte orsakar irritation eller torrhet.

5. Pris: Du bör naturligtvis ta hänsyn till priset när du väljer den bästa deodoranten för män också, men kom alltid ihåg att kvalitet oftast kostar mer.

När du har tagit hänsyn till alla dessa faktorer kan du välja den bästa deodoranten för dig.

Tänk även på

Dofternoter

När du köper en deodorant bör du också tänka på vilken typ av doftnoter som används. Du vill ha något lätt och fräscht för daglig användning, men starkare dofter fungerar bättre vid speciella tillfällen eller fester. Välj en deodorant med toppnoter av citrus, örter och kryddor för att ge den en energigivande doft. Mittnoter som vetiver, cederträ och sandelträ ger en träig doft medan basnoter som mysk och bärnsten ger en mer intensiv doft.

Skonsam för huden

Det är viktigt att du väljer en deodorant som är skonsam mot din hud. Leta efter deodoranter med fuktgivande ingredienser eller de som är formulerade med naturliga ingredienser för att hålla huden återfuktad. Undvik produkter med alkohol, aluminiumklorhydrat och andra syntetiska kemikalier som kan orsaka torrhet och irritation.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Deostick eller deospray ?

Det beror verkligen på personliga preferenser, men både deodorantstickor och deodorantsprayer har sina fördelar. Sticks är lätta att applicera och ger mer täckning än sprayer. Sprayer är bra för dem som inte gillar känslan av en klibbig rest på huden.

Vad kostar en bra deodorant för herrar?

En riktigt bra deodorant kostar cirka 150 kronor.